Music

DeTiK wAkTu^^


Get your own Digital Clock

Thursday, 18 August 2011

HiStOrY "mEnNiEy HuNnEy"


 me & emyrull


Assalamualaikum & salam mesra..^^ Hye kekawan....hari ni aku nak kongsi ngan kowg siape sbnarnye aku...okeh...nme aku NURUL SHAMIN AZWANI BINTI YUSSOFF..... aku anak ke 2 dari 2 orang adik beradik (kira yg last la...)huhuhu....aku dilahirkan pada 13/08/1991 skang aku da 20 (tua da aku ni...)hahaha...aku dilahirkan di tempat yg paling best (bg aku) iaitu di SEGAMAT, JOHOR..(di sini gak tmpat aku dibesarkan shngga skrang...) dari aku umur 5 tahun aku menerima pndidikan n kenal dunia disini...dan skang aku da mula behijrah ke tmpat orang..huhuhu...(cam jauh je kan padahal lam m'sia je..)skang nie  aku sambung blaja at UNIVERSITY yg aku x pnah impikan tok blaja at cni....yela at cni sumenye owg yg hebat2...sape lah aku....tp kira ALHAMDULILLAH la aku terplih diantara merka....sonok gler ot....x sangka a pat blaja at sni... tu la orang kte kadang2 bnda yg kite x nak 2 la yg kite dpat an...nilah bktinyer....tmpat yg aku mksudkan ialah LIMKOKWING UNIVERSITY OF CREATIVE TECHNOLOGY...at cni aku blaja sal GRAPHIC DESIGN...best gle a...enjoy je....aku x slah plih a ni....hehehehe.....nme yg bese owg gune tok pnggil aku ialah WANIEY, SHAMIN( ni yg biasa kwan2 pnggl) MIN (ha ni special ckit...ibu kesyangan ku yg pnggl...hanye dy shaje...love u IBU "Puan Fauziah Binti Haroon") n nme terbaru yg bese owg pnggl aku MENNIEY (ha plik x...hahaha...boley jdi menniey lak an...)  okeh skrang ni dah tibe masa nye untuk aku merungkai disebalik name aku MeNnIeY hUnNeY......"MENNEIY HUNNEY" ni nme yg mngkin kowg salu nmpak at FB kot...huhuhu....k..."MeNnIeY" brasal dari pkataan "WANNIEY" cam ni cte dy aku ad sepupu yg pling aku syg...(EMYRULL) umr dy skang lam 4 thun cm 2 la...dy plat ckit la...dy x rti nak sbut "W" jdi dy x bley nak sbut nme aku 2 ngan baik...2 yg bley btukar dri wanniey --->menniey...mule2 dga cm plik...da lme2 best la plak...2 yg aku gne an nme 2 pai hrini....n "HuNnEy" nme ni adik angkat aku bg...(Fatin) ad 1 ari tu aku nak tka nme FB aku yg dulunye SHAMIN AZWANI ----> MENNIEY BUNNEY...(tp adk aku ni x ske...dy kte x best...BUNNEY 2 aku pat dri membe PLKN aku...chielai nme dy...dy pnggil aku bunney...dy kte nme aku sme nan akk dy yg dy salu pnggl ngn pnglan 2...jd at sne dy pnggl a aku ngan nme 2....) aku ingat nak a gne nme 2....tp adik aku x bg n dy tkarkan MENNIEY BUNNEY ----> MENNIEY HUNNEY.... n  nme 2 lkat la kat aku pai skang....ini lah ape yg ad disbalik nme aku....huhuhu...pnat jugak bcrite ni an....k lah...next time ad msa aku cte ag....okeh.....bye2....thanks pada yg sudi baca....^^assalamualaikum......

No comments:

Post a Comment